Donează
Posted on / in Stiri de bine

Paul Ipate și Octavian Strunilă au spus Prezent în campania SOS

O zi de joacă cu totul specială pentru Alex și Andrei, doi copii care cresc la SOS Satele Copiilor și care au visuri mari. Actorii Paul Ipate și Octavian Strunilă au fost cu copiii la un parc de aventură și i-au îndrumat de pe margine să termine traseul cu bine și în siguranță. Alex și Andrei și-au imaginat că sunt primii concurenți ai emisiunii Fort Boyard și au căutat pe traseu indiciile bine ascunse.

Întâlnirea dintre Paul, Octavian și cei doi băieți din Satul SOS București face parte din campania de strângere de fonduri „Viitorul strigă prezent!”, derulată de SOS Satele Copiilor România. Donațiile colectate în această campanie vor fi folosite în totalitate pentru susținerea la scoală a celor aproximativ 200 de copii și tineri lipsiți de îngrijirea familiei biologice și care cresc acum sub ocrotirea organizației.

 

Alex și Andrei au fost tare curajoși și au căutat indiciile cu mare atenție, iar la final au dezlegat împreună cu cei doi susținători de nădejde misterul. “Ai încredere în ce poți face și ai parcurs deja jumătate de drum” este îndemnul care a reieșit din alăturarea indiciilor.

Este foarte important să nu renunțați niciodată. Dacă v-ați pus ceva în minte, mergeți până la capăt. Curaj, încredere și urmați-vă drumul! Este important să visați și să munciți pentru visul vostru.”, au fost sfaturile pe care copiii le-au primit de la Paul și Octavian.

 

Alex și Andrei cresc împreună în Satul SOS din București, alături de alți copii și de mamele SOS, cele care le sunt alături zi de zi. Alex visează să fie actor și a aflat mai multe despre pasiunea lui de la colegul de joaca, Octavian Strunilă. Iar Andrei vrea să ajungă pilot, pentru a o plimba pe mama SOS prin toată lumea.

Campania „Viitorul strigă prezent!” se desfășoară în perioada 4 septembrie – 4 octombrie. Cei care doresc să se implice, pot contribui prin mai multe modalități:

  • donaţii online pe website-ul campaniei: https://viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro/doneaza/
  • donaţii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ lună), număr valabil în rețelele Orange, Vodafone și Digi Mobil.
  • donații bancare direct în contul bancar al organizației SOS Satele Copiilor România: RO84BACX0000001080003013.

 

Leave a Reply